Letters Habib

From: MatKadMar@Gebley.Babyboom.StarNet.Cassias.net To: Habib.Marwan@RR.FS.gov.”@”.net

Subject: Pozdrav

14/03/3058 11:41 AM

Cao,

hmmmm, da razgovaramo ovde bi isla duga pauza. Iskreno, ne verujem da bih izdrazala tvoj pogled sada. Ma, ‘ajde prvo formalnosti.

Nadam se da si ziv i zdrav, jebes ga, natuknuo si mi da je tvoja sledeca misija na Zemlji, ali ne znam mnogo vise od toga pa se brinem. A ti se bas i nisi pretrgao od javljanja. Znam mislim, da ti nemas mnogo veze sa vojskom i tim stvarima, i da si verovatno proveo sve ovo vreme udobno zavaljen u nekom hotelu, ili jos bolje znajuci tebe u nekoj biblioteci. Ipak brinem se. Javi se, samo da znam da si OK.

Znam da se nismo bas najsrecnije rastali (hm, ustvari kad bolje razmislim – jedino da smo isukali nozeve jedno na drugu bi bilo gore od onoga…nema veze). I znam, jebesga, da nisam idealna. Bolje reci, daleko sam od toga koliko ti od mene sada, pa i vise. I znam da moje greske…ma nema veze u stvari.

jebi se, javi se da si ziv, jel znas?!? Samo se javi da znam da si OK, i kada eventualno dolazis. Ne znam i necu da razmisljam o nasem braku sada, o tvojim i mojim greskama. Javi se i nosi se, znas?!?

Pozdrav, Matana

Letters Habib

Home before the sky falls Fokker